Nike Free Flyknit 40 Flerfarget h6TBMkw86

SKU2067148897
Nike Free Flyknit 4,0 Flerfarget
nike Nike Free Flyknit 4,0 Flerfarget Nike Free Flyknit 4,0 Flerfarget Nike Free Flyknit 4,0 Flerfarget

20 Scandinaviske kunstnere, 20x20 inches. Kurator: Elisabeth Ramfjord(Trykk på overskrift i gult for å se alle bildene)Du kan også se alle bildene som er for salg her: https://verticalgallery.com/collections/20x20x20

Varer til 1.april og vi har åpent hele Påsken!Trykk på tekst i gult for å se alle bildene...

Åpning lørdag 10.februar kl 12.00 Trykk på tekst i gult for å se alle bildene...

Hovedutstiller på Juleutstillingen i desember (trykk på tekst for å se flere fotografier)

Kåre Kivijärvi (1938-1991) -fotografi (utsnitt)

Kåre Kivijärvi (1938-1991) -fotografi

Kåre Kivijärvi (1938-1991) -fotografi (utsnitt)

Kåre Kivijärvi (1938-1991) -fotografi

Hovedutstiller: Kåre Kivijärvi (1938-1991) - fotografi

Åpning lørdag 4.november kl 12.00-14.00!(Trykk på tekst i gult for å se flere bilder)

Hovedgalleriet:Olav Mathisen, Xevi Sola og Johan Melander - maleri (kurator: Olav Mathisen)Åpning lørdag 7.oktober 12.00-14.00

Prosjektrommet: Axel Vindenes "Hus" - maleri (Trykk på tekst i gult for å se alle bildene)Åpning lørdag 7.oktober 12.00-14.00

Kunstmesse i Stockholm 11-15 oktober

9.september - 1.oktober(Klikk på tekst i gult for å se flere bilder!)

Åpner lørdag 12.august 18.00-21.00 (førvisning 12.00-16.00)

Utstilling i samarbeid med Galleri Ramfjord. Åpner lørdag 26.august 12.00

UTSTILLING 10.JUNI - 23.JULI

UTSTILLING 10.JUNI - 23.JULI Vi presenterer 10 nye kunstnere på sommerutstillingen:Sean Mahan -maleriAxel Vindenes -maleriJoel Daniel Phillips -tegningSassa Nordstrøm -maleriTina Lundgren -maleriMai Lashauri -maleriPeter Sutton -maleri (BILDET)Rachel Ann Stevenson -skulpturYigit Alper -akvarellYngvill Lassem -maleriBritt Marie Bye -fotografiPere Galera -maleriMoira Franco -tegningXevi Sola -maleri

BOOTH A47 - SCOPE Basel 13-18 juni, SwitzerlandIngebjørg Støyva -maleriLene Kilde -skulpturRoar Kjærnstad -maleriLuis Bivar -collageSiri Gindesgaard -maleri

Address: Schwensensgate 1, St.Hanshaugen in Oslo

Opening hours: Thursday-Friday 12:00-6:00 pm / Saturday-Sunday 12.00-4.00 pm

E-Mail: [email protected]

Tel: +47 22 56 43 70

Kommentarer

If this checkbox is enabled, any replies to it will send an email notification to you.

Svar 26.04.2018 18.19

Øystein Brembo

Hei Jeg var tilfeldig innom galleriet i går og blei mektig imponert av alt som foregikk :) Lurte på hvor lenge utstillingen med de 9 kunstnerene varer ? Tusen takk for opplevelsen jeg fikk :) :)

30.04.2018 14.02

Elisabeth Ramfjord

Hei, så hyggelig. Utstillingen åpner på lørdag og varer frem til 20.mai

Svar 04.11.2017 19.21

Birgitte

Hei! Litt sent ute - henger det bilder av Gindesgaard oppe fortsatt? De er usolgt de som det ikke står solgt på?

04.11.2017 19.38

Elisabeth Ramfjord

Ja det har vi, solgte et senest igår, men har oppdatert nå. Kom gjerne innom, åpent i morgen 12-16!

Svar 23.09.2017 20.24

Bjørn Segersten

Hallo Elisabeth Hvis du har et ferdig innrammet så tar jeg gjerne det .Hvis du ikke har et som er innrammet så tar jeg det som er uinnrammet.

30.09.2017 16.36

Bjørn Segersten

Hallo Elisabeth . Jeg var innom Gallergiet i dag og kjøpte to små litografier uten rammer av Tom Erik Andersen . Kjempefornøyd . Fortsatt god helg .

30.09.2017 13.03

Elisabeth Ramfjord

Hvis du kan vente til neste uke så får vi inn et innrammet, hvis ikke kan du hente det vi har i skuffen. God helg🙂

Vis flere kommentarer
Handlekurv

Nyeste kommentarer

09.05 | 14:21

Very beautiful art from a very gentle person. Greetings ...

Gladmat
Gladmat

Har du lyst til å være Gladmats ansikt utad?Vi trenger frivillige tilen rekke poster, og har bruk for alle typer mennesker.Det aller viktigste er at vi blir en god gjengsom kan stille oss bak festivalens verdier – glad, engasjerende og skapende.

Som frivillig på Gladmat får du jobbe i et gøyalt, men hektisk miljø, der alle samarbeider og sier ”det fikser jeg!”. Du får nye venner og se hvordan festivalenfungerer fra innsiden. I tillegg ser det bra ut på CV-en din.

Vi legger opp til en sosial og informativ frivillig-samlingi forkant av festivalen, i tillegg til en frivilligfest når vi er ferdige. Du vil selvfølgelig også få mat og drikke når du er på jobb, samt en unik frivillig-t-skjorte (flere hvis du jobber mye). Alle frivillige får også en goodie-bag i etterkant festivalen. Vi jobber stadig med å få til flere goder til deg som er frivillig, og prøver å finne på noe ekstra gøy til de som jobber alle fire dagene. Minstekravet er å jobbe to skift i løpet av festivalen.

Frivilligjobben innebærer et par plikter. Du må møte på avtalt tid, og være i form til å jobbe. Husk du er Gladmats ansikt utad til 250.000 gjester, så smil og vær glad!

På årets festival trenger vi hjelp i følgende avdelinger:

Smak På Verden Her trenger vi personell som kan selge drikkevarerved vårt spennende internasjonale street food-konsept, Smak På Verden. Arbeidsoppgavene innebærer videre å holde det ryddig på området bak Skur 6, og generelt sørge for god stemning. Passer spesielt bra for de som ønsker å jobbe i bar. Alle som jobber her må være over 18 år.

Blå Fristelser Blå Fristelser er Gladmats samarbeidsprosjekt med fiskerinæringen. Her vil det både bli salg av bøker, mat og drikke, i tillegg til at det vil bli avholdt kurs for barn. Her trenger vi oen som vil jobbe med salg av mat og drikke.Alle frivillige her må være over 18 år.

Malt Humle Vi fortsetter med vårt fantastiske bryggerikonsept, og trenger derfor frivillige som kan selgebonger, bistå bryggeriene og holde det ryddig på området. Passer spesielt bra for de som er interessert i øl. Her kreves det også at man er over 18 år.

Kokepunktet Tirsdag 19. juli avholder Gladmat sin årlige fagkonferanse Kokepunktet på Tou Scene. I den sammenheng trenger vi en gjeng med frivillige som kan arbeide med vertskap. Dette innebærer å jobbe med registrering av deltakere, rydde litt i pausene, hjelpe til med å servere lunsj, samt andre oppgaver. De som vil være med på dette må være over 18 år, da det serveres vin til lunsjen.

Rigging Vi trenger riggere til å rigge opp og ned hovedscenen på torget før og etter festivalen. I tillegg har vi bruk for stagehands som kan hjelpe til med omrigg på scenen under festivalen. Dette er oppgaver som krever at du er fysisk sterk. Det er også bruk for noen som kan være med å rigge opp og ned standene Blå Fristelser og Malt Humle. Her er det både snakk om fysisk arbeid, samt å være med å dekorere.

Barnevertskap Her ser vi etter personer som kan hjelpe til og holde det ryddig på festivalens barneområder. I tillegg trenger vi noen som kan bistå Ryfylkekokken Frode Selvaag under barnekursene Havets Skattekiste, som avholdes i Blå Friselser.

Interessert? Send oss en mail på [email protected], eller fyll ut dette skjemaet for å få mer informasjon.

Du vil kanskje også like

­

Snarveier til:

Bestil KeyKegs direkte fra vores lager

Ingredienser til bryggerier er en voksende forretning for Caldic i Norden. Med vår ekspertise og vårt veletablerte samarbeid med profesjonelle partnere står vi sterkt – og det er noe som kommer de nordiske bryggeriene til gode. Vi gir nemlig adgang til en verden av kvalitetsingredienser til ølbrygging, fra de beste leverandørene på markedet.

Når kvaliteten er i fokus, inngår man ikke kompromisser. Det gjør heller ikke vi. Vi har bevisst valgt å samarbeide med bare de beste produsentene av råvarer til ølbrygging. Så enten du har bruk for basismalt, spesialmalt, humle, tørrgjær eller en helt annen type råvare, bestreber vi oss alltid på å kunne tilby deg det beste.

Vi forstår hvor viktig det er å kunne stole på produktenes kvalitet. Derfor samarbeider vi utelukkende med veletablerte og kvalitetsbevisste leverandører. Vårt produktsortiment inneholder naturligvis også økologiske produkter, og vi utvider løpende vårt utvalg med nye ingredienser.

Malt fra Weyermann®

Den tyske produsenten av basis- og spesialmalt, Weyermann® er særlig kjent for sin høye, ensartede kvalitet og for å tilby verdens største egenproduserte produktprogram av mer enn 85 malttyper. Gjennom vårt gode og langvarige samarbeid med Weyermann® tilbyr vi blant annet:

Humle fra Charles Faram

I tillegg til å ha mer enn 150 års erfaring med humle og humleprodukter, leverer britiske Charles Faram også flere enn 100 forskjellige humlesorter fra alle større humleproduserende deler av verden, f.eks. Europa, USA og New Zealand. Fra Charles Faram kan vi blant annet tilby freshpak humleblad og pellets, og på vårt kjølelager i Danmark bestreber vi oss på å lagerføre de mest populære humletypene for hurtig levering.

Gær fra Fermentis

Fermentis , som er eid av franske Lesaffre – verdens ledende produsent av gjær – er leverandør av mange ulike typer tørrgjær til øl, sider og destillering. Deres produktprogram inkluderer både overgjær og undergjær til all verdens øltyper, og pakkene fås til hjemmebrygg, mikrobrygg og industribrygg. Hele produktprogrammet lever naturligvis opp til de strengeste produksjonsstandarder, og hele sortimentet er godkjent til økologi. Fermentis lager også gjær til destillering av alkohol samt til produksjon av sider.

Meget mere end en distributør

I tillegg til vårt tette samarbeid med noen av de sterkeste aktørene på markedet har vi stor kunnskap om ølindustrien, noe som gjør at vi kan yte profesjonell sparring og kvalifisert veiledning. Ettersom vi kjenner den nordiske bryggeriindustrien ut og inn, fanger vi raskt opp de nyeste trendene på markedet. Deretter kan vi hjelpe deg med å gjøre disse trendene om til ferdige, kommersielle produkter.

Hvis du vil vite mer og benytte deg av vår kunnskap, er du velkommen til å kontakte oss! Du kan også følge oss på Facebook , der du blant annet kan lese om vår Hop Walk med Charles Faram, finne oppskrifter og mye annet.

Direkte kontakt
Erik Stenberg +47 917 85 102 [email protected]
Caldic Norway
Skip directly to content
Sidene er beregnet på helsepersonell

Du er her

» Indikasjoner og effekt » Kliniske studier Forebygging av tilbakevendende venøs tromboemboli: AMPLIFY EXT
Før oppstart og behandling les sikkerhetsinformasjon .

Eliquis sammenlignet med placebo ved forebygging av tilbakevendende VTE

AMPLIFY-EXT er en 12-måneders studie av Eliquis vs. placebo med over 2000 pasienter med DVT eller LE (med eller uten DVT).

AMPLIFY-EXT var utformet for å vise effekten og sikkerheten av Eliquis sammenlignet med placebo for forebygging av residiverende DVT og LE etter 6 til 12måneders antikoagulasjonbehandling for DVT og/eller LE.

Studiedesign

Baselinekarakteristika

Inklusjonskriterier

Kvalifisert for inklusjon var pasienter som var 18år eller eldre og hadde objektivt bekreftet, symptomatisk DVT eller LE (med eller uten DVT); pasienter som hadde fått behandling i 6 til 12måneder med standard antikoagulasjonsbehandling eller hadde fullført behandling med Eliquis eller enoxaparin/warfarin som deltakere i AMPLIFY-studien; og pasienter som hadde klinisk likevekt i fortsettelse eller opphør av behandling.

Viktige eksklusjonskriterier

Pasienter ble utelukket hvis de hadde en kontraindikasjon mot fortsatt antikoagulasjonsbehandling, eller hvis de hadde behov for vedvarende antikoagulasjonsbehandling, dobbel antiblodplate-behandling eller ASA i doser på over 165mg per dag.

Resultater

Eliquis viste signifikant reduksjon i tilbakevendende VTE vs. placebo og sammenlignbar forekomst av alvorlig blødning som placebo.

Konklusjoner

Forlenget antikoagulasjon med Eliquis 2,5mg to ganger daglig reduserte risikoen for venøs tromboemboli uten å øke forekomsten av alvorlig blødning sammenlignet med placebo

*Bare ELIQUIS 2,5mg to ganger daglig er lisensiert for forlenget behandling.Pasienter kunne ha flere risikofaktorer.Data om bruken av blodplatehemmende midler ble beregnet i sikkerhetspopulasjonen (840 pasienter i ELIQUIS® 2,5mg-gruppen, 811 i ELIQUIS 5mg-gruppen og 826 i placebogruppen), ikke i ITT-populasjonen.

AMPLIFY-EXT: Apixaban etter innledende kontroll av lungeemboli og dyp venetrombose med førstelinjeterapi – forlenget behandlingASA = AcetylsalisylsyreBD = To ganger dagligDVT = Dyp venetromboseITT = BehandlinsgintensjonLE = LungeemboliRRR = Relativ risikoreduksjonVTE = Venøs tromboemboli

Referanser

PP-ELI-NOR-0627/432NO17PR04977-01 08.06.2017

Timberland Pro Renova 8bv2G

Informasjonsfilmer

Nyttige lenker

Publikasjoner

Publikasjonsliste med de viktigste fase3-studiene for Eliquis

© 2014-2018 Pfizer Norge AS. Innholdet er rettighetsbeskyttet. Pfizer Norge AS har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til. (PP-ELI-NOR-0901)

Jackon © 2013 - Utviklet av Edison Menlo

Jackon A/SSørkilen 31621 Gressvik, Frederiksstad