New Balance Menn Frisk Skum Cruz Joggesko Fra Målstreken Hv6ucaTh15

SKU8169462811
New Balance Menn Frisk Skum Cruz Joggesko Fra Målstreken Hv6ucaTh15
new New Balance Menn Frisk Skum Cruz Joggesko Fra Målstreken Hv6ucaTh15 New Balance Menn Frisk Skum Cruz Joggesko Fra Målstreken Hv6ucaTh15 New Balance Menn Frisk Skum Cruz Joggesko Fra Målstreken Hv6ucaTh15 New Balance Menn Frisk Skum Cruz Joggesko Fra Målstreken Hv6ucaTh15 New Balance Menn Frisk Skum Cruz Joggesko Fra Målstreken Hv6ucaTh15 New Balance Menn Frisk Skum Cruz Joggesko Fra Målstreken Hv6ucaTh15 New Balance Menn Frisk Skum Cruz Joggesko Fra Målstreken Hv6ucaTh15 New Balance Menn Frisk Skum Cruz Joggesko Fra Målstreken Hv6ucaTh15
Eden Corporate

Norge

Main Menu (Norway)
Adidas Nmd R1 Pk Primeknit Japan xuwbHjj8J

Kari Elisabeth Christiansen

Advokat MNA, BDO Advokater AS E-post: [email protected] Telefon: +47 922 90 039

Fredrik Krokaas

Advokatfullmektig, BDO Advokater AS E-post: [email protected] Telefon: +47 932 62 588

Det stilles store krav til merverdiavgiftspliktige virksomheter. Når virksomheten har levert skattemelding for merverdiavgift med feil, kan det være mulig å unngå tilleggsavgift eller få satt ned tilleggsavgiften dersom uaktsomheten er lav. Etter at den nye skatteforvaltningsloven trådte i kraft er det i noen tilfeller usikkert hvilket regelverk som gjelder. Det kan være vel verdt å oppsøke bistand i saker hvor tilleggsavgiften kan utgjøre store beløp.

Lovdata har publisert to saker fra den nye Skatteklagenemnda hvor tilleggsavgiften er satt ned til et bestemt beløp. Dette var et alternativ etter de gamle reglene i merverdiavgiftsloven, men er ikke lenger et alternativ etter de nye reglene i skatteforvaltningsloven som gjelder fra 1. januar 2017. Samtidig heter det nå tilleggsskatt og ikke tilleggsavgift. For å skille mellom reglene på skatteområdet og avgiftsområdet har vi likevel valgt å benytte begrepet tilleggsavgift i dette innlegget.

De nye reglene innebærer en omlegging av vilkårene for tilleggsavgift. Vilkåret om skyld er nå erstattet med objektive vilkår for å ilegge tilleggsavgift. Etter skatteforvaltningsloven skal det likevel ikke ilegges tilleggsavgift dersom forholdet anses som unnskyldelig. Finansdepartementet har i forarbeidene til den nye skatteforvaltningslov uttalt følgende om hvilke forhold som kan anses som «unnskyldelige»:

«Tilfeller som vil kunne anses som unnskyldelige, er for eksempel hvor det i dag ilegges tilleggsavgift med et fast beløp fordi uaktsomheten anses som forholdsvis lav.»

Uttalelsen i forarbeidene er interessant i lys av de to sakene vi omtaler hvor tilleggsavgiften er satt ned med et fast beløp. Sakene kan ha betydning både når spørsmål om tilleggsavgift skal vurderes etter de nye bestemmelsene i skatteforvaltningsloven, og fordi vi fortsatt vil ha saker hvor spørsmålet om tilleggsavgift må vurderes etter de gamle reglene.

Dessverre er det slik at skatteklagenemnda i liten grad begrunner sine avgjørelser. Der begrunnelsen mangler må vi imidlertid kunne legge til grunn at det er klagers anførsler som har ført til et annet resultat.

Forsiden
Man - Tors: 1730 - 2030 Fre: stengt Lør - Søn: 1100 - 1600
Forside » Aktuelt

Påsken 2018

Publisert: 29.03.18

Vi er som dere vet et anlegg som drives på dugnad.

Vi har ikke klart å skaffe heis- og kioskvakter til de resterende dagene dagene av påsken og må derfor holde stengt.

Neste åpningsdag er derfor tirsdag 3.april kl.17.30

Fortsatt god påske alle sammen ☀️🐣😎

Publisert: 16.03.18

Vans Old Skool Hvitt Skinn Salg AEbWQXaeA

Saksliste

Årsrapport

Valgkomiteens innstilling

Regnskap med revisors beretning er ikke klar og legges ut senere.

Publisert: 05.02.18

Til medlemmene i Brumunddal Alpin

23.02.2018

Innkalling til årsmøte i Brumunddal Alpin

Styret innkaller herved til årsmøte i Brumunddal Alpin.

Årsmøtet avholdes den 23.mars kl.19.00-21.00 i Tørudbakken.

Saker som et medlem ønskes tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 7.mars til Brumunddal Alpin, Pb 311, 2381 Brumunddal og/eller [email protected] Vedlagt mal skal brukes.

Fullste n dig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på hjemmesiden, www.brumunddal-alpin.no .

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret

Nike Menns 1/2 Polstrede Mannskap Sport Sokker 3pack Spotlight K9PTgzNRoy

Publisert: 28.11.17

Brumunddal Alpin og Freeski sitt SFO-tilbud i vinterferien 19.-21. februar 2018

更新您的浏览器,以便在该网站上获得更安全、更快速和最好的体验。 更新浏览器 忽略
ABONNER TRYKTUTGAVE

Utgave

ABONNER TRYKTUTGAVE

Utgave

ABONNER TRYKTUTGAVE

Utgave

ABONNER TRYKTUTGAVE

Utgave

Contents

Innhold

← forrige
neste →

Peter B. Gallagher

Det var et comeback uten like i orkanenes historie: fra en ubetydelig tropisk bølge i sikte fra den afrikanske kysten den 13. august, vokste Harvey til å bli den sterkeste orkanen som hadde truffet Texas på 56 år. Det enorme våte beistet raste avgårde med stadig sterkere vind og skarpe regnskyll over Windward-øyene som forårsaket dødelige skader (eller det trodde værmelderene) fra vindskjær den 18. august. Harvey økte til orkanstyrke i Bay of Campeche seks dager senere.

Da Harvey traff Rockport i Texas den 26. August, var den på full styrke, kategori 4, med vinder på 209km/t, trakk opp store eiketrær fra jorden og kastet bobiler sidelengs gjennom luften. Stormen kjørte seg fast i dagevis i innlandet, som utløste historiske nedbørmengder, som ble svakere etter den til slutt traff land den 30. august nær Cameron i Louisiana. Den ledende VM-en på bakken beskrev Harveys vrede i en rapport: «Trailere på toppen av trær, telefonstolper nede over flere kilometer. Oversvømte veier. Ingen strøm – stedetermørklagt.»

I dagene som fulgte møttes over 480 VM-er fra hele USA i Austin. Etter hvert som teamene ankom fylte de kjøretøy med nødhjelpforsyninger og dro ut til Rockport, Houston, Corpus Christi og andre kystbyer som var på vei til å drukne fra Harvey vrede. VM-ene levde opp til sitt ry for å komme frem til et katastrofeområde, skape orden i kaos og gå i gang med det som måtte gjøres: de reparerte bygninger, ombygde ødelagte hjem, gav mat til de sultne, reddet dem som var strandet – alt dette med oppdraget: «Det gjøres noe med det.» De ble hedret ved en seremoni av kongressmedlem Blake Farenthold, Rockports ordfører Charles Wax, Fultons ordfører Jimmy Kendrick og Aransas County-dommer C.H. Mills, Jr.

VM-team ble igjen i det sørøstlige Texas der de hjalp til med gjenoppbyggingen.

← forrige
Tar de tunge løftene
neste →
Ved episenteret
BESLEKTEDE ARTIKLER

Frivillige prester

Når katastrofen rammer

Frivillige prester

Tar de tunge løftene

Adidas Crazyquick Fotball Cleats iaDZw

Freedom søker ut og belyser løsninger på samfunnets problemer.

Primusshop.no

Exist Internet AS Tomtegata 2 2615 LILLEHAMMER +47 61 22 22 25 Adidas Ultra Boost Flerfarget 20 Buy 6YchZH

Kundeservice

Ekspertise

Om oss

Vi i Primusshop tar Kundeservice på alvor. Det betyr at du kan kontakte oss med alle mulige forespørseler angående våre produkter. Du treffer oss både på telefon og mail.

Våre andre butikker

Fjellrevenshop Timberland Menns Earthkeepers Robuste Opprinnelige Lær 6 Tommers Boot w0BFjwRQQ
Hanwagshop Aclimashop Didriksonsshop Eukanubashop