Converse Chuck Taylor All Star Sesong Lav Top Gul xed5VdkP

SKU3063373715
Converse Chuck Taylor All Star Sesong Lav Top Gul xed5VdkP
converse Converse Chuck Taylor All Star Sesong Lav Top Gul xed5VdkP Converse Chuck Taylor All Star Sesong Lav Top Gul xed5VdkP Converse Chuck Taylor All Star Sesong Lav Top Gul xed5VdkP Converse Chuck Taylor All Star Sesong Lav Top Gul xed5VdkP Converse Chuck Taylor All Star Sesong Lav Top Gul xed5VdkP Converse Chuck Taylor All Star Sesong Lav Top Gul xed5VdkP
Nike Sb Trainerendor Se Sko Svart Hvit 1HVuqUlw

FRI FRAKT

Tilbudet om fri frakt er gyldig på alle ordre over 550 kr. Ingen tilbudskode tilgjengelig. Levering i løpet av 4–5 virkedager.

Vi sender våre varer fra Tyskland og det tilkommer derfor en kostnad på 25% i importskatt i tillegg, og 10,7% i tollavgift baset på ordrebeløpet på ordre som overstiger 350 kr.

Reebok Kvinners Realflex Løpesko Stål / Åpenlyst Rosa m5unFp2

FÅ 40% PÅ M∙A∙C GOODBYES.

GJELDER KUN I EN BEGRENSET PERIODE.

Asics Menns Joggesko For Flate Føtter oRPOu

FRI FRAKT

Tilbudet om fri frakt er gyldig på alle ordre over 550 kr. Ingen tilbudskode tilgjengelig. Levering i løpet av 4–5 virkedager.

GRATIS PRØVE MED ALLE ORDRE

Prøv våre mest populære produkter ved å velge 2 prøver når du betaler.

­
Canada Max 270 Kvinner 2018 Mote 8DCsfN
av Nike Roshe Run Vinter Kvinners Rød jvCzfsIWJ

Gode analyseverktøy støtter dine forretningsmessige beslutninger og gir deg verdifull informasjon for å planlegge en effektiv drift. Under Løsning1-fagdagen 6. mars kan du lære mer om hvordan den prisbelønte BI plattformen Diver Platform kan gjøre det for deg.

Dimensional Insights pris-vinnende Converse Høye Topper Barn Størrelse 1 WQXTysjp
hjelper deg til å hente ut informasjonen du har behov for fra Løsning1, i det formatet du ønsker. Det gir deg fleksibel rapportering og analysefunksjoner som inneholder alle komponentene du trenger for å implementere og distribuere handlings- og rolle-basert BI i hele organisasjonen, forklarer daglig leder Inge Hanssen i Infotool.

Han kommer til Nike Air Force 1 Sko 2016 xOu98mSlN
for å presentere Diver Platform.

– BI-plattformen gir deg en helhetlig løsning som sikrer styring på tvers av virksomheten. Dette omfatter løsninger for både strategisk-, taktisk- og operativ styring, og inkluderer rapportering av lønnsomhet/likviditet, innsatsfaktorer og kjerneprosesser.

Du får støtte til bedre forretningsmessige beslutninger i virksomheten, samt verdifull informasjon du trenger for å planlegge effektiv drift. Diver har kort implementeringstid og kan skreddersys den enkelte organisasjonen. Brukerterskelen er også lav, slik at de ansatte raskt kan overta eierskap til løsningen.

– Diver Platform har bidratt til at bedrifter blant annet har økt faktueringsfrekvensen sin, noe som har gitt umiddelbar positiv likividetetseffekt, redusert tid til å ferdigstille månedsregnskap og kontinuerlig forbedring av lønnsomhet, poengterer Hanssen.

Løsning1 fagdag er gratis for medlemmer i Common Norge. Asics Joggesko Mens Salg kLhtONdWwF
.

Aktiviteter

søn 17
17. juni - 20. juni
Asics Joggesko For Menn Størrelse 14 ksu0uco
tor 21
21. juni kl 12:00 - 15:00
Varebiler Gamle Skool Lerret Trenere I Svart Va38g1ojs KHAnQiiFn
okt 15
15. oktober - 17. oktober
Pittsburgh Marriott City Center
nov 07
7. november - 8. november
Under Armour Sko Karri 4 M1Nlrhqp

Nike Sb Dunk Utgivelsen Historie FNqWgt

Skip to main content
Ring oss nå
Skechers Sports Menns Minne Skum Fit Opptrykk Blonderup Sneaker J1uls

Michelin CrossClimate er en helt ny type sommerdekk som vi tror vil være en revolusjon. Dekket gir deg som bilfører sikkerhet fra tidlig vår til sen høst. Dekket er tilpasset de vekslende værforholdene vi har i Norge og er derfor det første sommerdekket - med vinteregenskaper .

Nike Free 5 Menns Grå 2014 F150 NU1HqGe6U

-Vi har fire årstider i Norden, men velger tradisjonelt sett bare mellom to typer dekk – sommer- og vinterdekk. Om våren og høsten, når været og temperaturen er på sitt mest ustabile, er det derfor vanskelig for bilistene å finne det rette tidspunktet for dekkskifte, sier Michel Pfeiffer, markedssjef for personbildekk i Michelin Norden.

Utmerket på sommerveier

Michelin CrossClimate presterer på lik linje med Michelins sommerdekk på tørre og våte sommerveier.Dekket har beste rangering - ‘’A’’ - i den europeiske dekkmerkingen for bremsing på våt vei.

Ekstra sikkerhet mellom tidlig vår og sen høst

Michelin CrossClimate sørger for ekstra sikkerhet mellom tidlig vår og sen høst ettersom det er merket med både M+S (Mud Snow) og 3PMSF (3-Peak Mountain Snow Flake). 3PMSF er en sertifisering som viser til gode egenskaper på snø ved bremsing og akselerasjon. Dekket presterer på nivå med det sentraleuropeiske vinterdekket Michelin Alpin 5 i denne kategorien.

Mer for pengene

Siden du med CrossClimate kan vente lenger før du setter på vinterdekkene, og i tillegg ta vinterdekkene tidligere av reduserer du enormt mye av slitasjen vinterdekkene får ved kjøring på føret som vi ofte har på sen høst, tidlig vinter og tidlig vår.

Michelin CrossClimate har en utmerket levelengde som kan sammenliknes med sommerdekket Michelin Energy Saver + ifølge tester gjennomført av Dekra Test Center.

- Michelin CrossClimate er utviklet for å håndtere det vekslende været som vår, sommer og høst kan by på i Norge. Alt fra tørt sommervær den ene dagen til nedbør og kalde temperaturer den andre, og til og med et uventet snøfall. Dermed gir dekket føreren økt sikkerhet gjennom disse tre årstidene sammenliknet med et tradisjonelt sommerdekk, avslutter Michel Pfeiffer i Michelin.

NB! Husk at CrossClimate aldri kan erstatte et vinterdekk, så på vinterstid under krevende forhold må man fortsatt bruke gode vinterdekk som før.

Finn dekket til din bil og reserver nå

Sjekk priser på sommerdekk til din bil
Drammen Gummiservice AS

Vår adresse

Ny start i Øst

Roald Amundsens veg 1 B2816 GjøvikTlf: 61 13 62 00E-post: Timberland Pro Gladstone Esd Ståltoe Menns Sko WUUt8xU

© Ny Start i Øst 2010 - 2018 Hovedkontor: Roald Amundsens veg 1B 2816 Gjøvik Telefon: 61 13 62 00